هدف از این تحقیق بررسی اطلاعات حسابداری و هزینه ها با فرمت docx در قالب 25 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

1 – 2 . مقدمه

2 – 2 . نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان

3 – 2 . ویژگی های کیفی اطلاعات مالی

1 – 3 – 2 .مربوط بودن

2 – 3 – 2. قابلیت اتکا

3 – 3 – 2 . قابلیت مقایسه

4 – 3 – 2 . مفهوم بودن

4 – 2 . رابطه اطلاعات حسابداری با هدفهای تهیه آن

5 – 2 .  تناوب گزارشگری مالی

6 – 2 .  هدف افشاى اطلاعات مالى

7 – 2 .  سطوح افشاء

1 – 7 – 2 . افشای مناسب

2 – 7 – 2 . افشای منصفانه

3 – 7 – 2 . افشای کامل

8 – 2 .  روشهای افشاء

9 – 2.  عدم تقارن اطلاعاتی

1 – 9– 2 . اثرات عدم تقارن اطلاعاتی

10 – 2 . افشای اطلاعات و هزینه سرمایه

11 – 2 .   هزینه سرمایه

1 – 11 - 2 . تعاریف هزینه های سرمایه و دسته بندی هزینه سرمایه

2 – 11 – 2 . مفهوم هزینه سرمایه

3 – 11 – 2 . هزینه سرمایه ضمنی

12 – 2 .   چارچوب نظری مفهوم هزینه سرمایه

13 – 2 . فرضیه ومبانی نظری تحقیق

1 – 13 – 2 .بخش اول: بررسی رابطه بین فراوانی گزارشگری و عدم تقارن اطلاعاتی

2 – 13 – 2 .بخش دوم: بررسی رابطه بین فراوانی گزارشگری و هزینه سرمایه

14 – 2 .  پیشینه تحقیق

منابع

 

 

 

اطلاعاتی مربوط تلقی می شود که بر تصمیمات اقتصادی استفاده کنندگان موثر واقع شود مربوط بودن یکی ویژگی نسبی است بنابراین اطلاعاتی مربوط تلقی می شود که بر تصمیمات استفاده کنندگان درباره نتایج رویدادهای گذشته و پیش بینی نتایج رویدادهای حال و آینده موثر واقع شود. و شامل اچزای« ارزش تائیدکنندگی و پیش بینی» و « انتخاب خاصه» می باشند. اطلاعات مالی باید قابلیت پیش بینی و تائیدکنندگی داشته باشد یعنی به کمک آن بتوان به ارزیابی وضعیت و عملکرد آینده پرداخت و یا موجب تائید یا تصحیح انتظارات قبلی شود. جهت نمایش اقلام صورتهای مالی بر حسب پول چندین خاصه مانند بهای تمام شده، ارزش جایگزینی، ارزش فروش و ... وجود دارد. لیکن انتخاب خاصه قلم مورد نمایش باید براساس مربوط بودن آن به تصمیمات استفاده کنندگان باشد.

 

 

 

قابلیت اتکاء اطلاعات به میزان درستی و صحت آن بستگی دارد. و بین استفاده کنندگان مختلف متفاوت است. برای اینکه اطلاعات حسابداری قابلیت اتکاء داشته باشد، باید صادقانه معرف ارزشهایی باشد که انتظار می رود ارائه کند، بطور بی طرفانه و عینی تهیه شده باشد، و قابل رسیدگی و اثبات باشد. این ویژگی شامل اجزاء « بیان صادقانه» ، « بیطرفی»، « کامل بودن» ، « احتیاط» و « رجحان محتوا بر شکل» می باشد. بدلیل وجود تضاد میان ویژگیهای کیفی اطلاعات مالی ممکن است اطلاعاتی دارای ویژگی مربوط بودن باشد ولی قابلیت اتکاء نداشته باشد. و افشاء آن گمراه کننده باشد. اما هر چند مربوط بودن یکی از ویژگیهای کیفی اساسی اطلاعات مالی است لیکن قابلیت اتکاء اطلاعات نیز یک واقعیت و ویژگی کیفی اساسی برای اطلاعات مالی محسوب می شود.