هدف از این تحقیق بررسی دانش و سازمان های دانش مدار با فرمت docx در قالب 31 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2- 1- 1  مقدمه دانش

2- 1- 2  روند تاریخی حرکت سازمان‌ها به سوی سازمان‌های دانش‌مدار

2- 1- 2- 1  اقتصاد کشاورزی

2- 1- 2- 2  اقتصاد منابع طبیعی

2- 1- 2- 3  انقلاب صنعتی

2- 1- 2- 4  انقلاب محصول

2- 1- 2- 5  انقلاب اطلاعات

2- 1- 2- 6 انقلاب دانش

2- 1- 3  مفهوم داده‌ها، اطلاعات و دانش

2- 1- 3- 1 داده‌ها

2- 1- 3- 2  اطلاعات

2- 1- 3- 3  دانش (دانایی)

2- 1- 4  تعاریف دانش

2- 1- 5  دیدگاه‌های رایج در مورد دانش

2- 1- 6  روابط داده‌ها، اطلاعات و دانش

2- 1- 6- 1 روابط داده‌ها، اطلاعات و دانش از نظر باجاریا

2- 1- 6- 2 روابط داده، اطلاعات و دانش از نظر کلارک و رالو

2- 1- 6- 3  روابط داده، اطلاعات و دانش از نظر بوئیست

2- 1- 7  تعامل داده، اطلاعات، دانش و تصمیم

2- 1- 8 عوامل تفکیک شده اطلاعات و دانش

2- 1- 9 انواع دانش

منابع

 

 

 

در نیمه دوم قرن بیستم، موضوعاتی چون بهینه‌سازی، توجه به محصول به همراه مزیت بازار و ارائه محصولات کاربردی‌تر با خدمات بهتر مطرح بود. با پدید آمدن فناوری اطلاعات، جمع‌آوری گسترده‌تر اطلاعات و تبادل آن‌ها بین شرکت‌ها و تأمین‌کنندگان و مشتریان، بیش از پیش امکان‌پذیر شد به گونه‌ای که نظام‌های مدیریت جامع و تولید به هنگام، کنترل‌های خودکار و غیره عملاً مشاهده می‌شد. به این ترتیب، با پدید آمدن کارت‌های اعتباری، شکل معاملات تجاری و تبادلات مالی و نقش مردم از کارهای بدی به کارهای پشت میزی تغییر یافت اما با وجود این، هنوز کارهای کاملاً فکری و دانشی، جایگاه خود را نیافته‌اند.

 

 

 

در یکی دو دهة اخیر دانشمندان اذعان داشتند که اساس رقابت در حال تغییر بوده و موفقیت سازمان‌ها به سمت میزان تأکید و توجه آنان بر دانش مرتبط است. این مسأله بسیاری از سازمان‌های پیشرفته را بر آن داشت تا دانش را در سازمان خود مدیریت کرده آن را به بهترین شکل ممکن، مورد استفاده قرار دهند. همچنین تأکید و توجه بیشتر بر منابع انسانی که تولیدکنندگان و عاملان اصلی دانش در سازمان هستند، به ویژه در زمینه تسهیم دانش و فرهنگ سازمانی که جریان دانش در داخل سازمان را شکل می داد مورد توجه ویژه‌ای قرار گرفت.