دانلود پاورپوینت تقریب ارشمیدسی جهت رشته مدیریت در قالب 38 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

•در 1593 آدريان وان رومن هلندي مقدار π را تا 15  رقم اعشار به روش كلاسيك با استفاده از چندضلعي هايي با 230

رياضيدانان اروپايي در قرن هفدهم به مقدار واقعي عدد نزديكتر شدند .از جمله اين دانشمنداد جيمز گريگوري بود كه براي پيدا كردن مقدار عدد پي از فرمول زير استفاده كرد .


هر دوي اين تقريب ها همگراهايي از كسرهاي مسلسل 3√ هستند وبدين ترتيب طبيعي است گمان بريم كه الگوريتم اقليدس راهنماي رسيدن به اين مقادير بوده باشد .با اين حال حدس به اين دلالت مورد مخالفت تاريخ نويسان قرار گرفته است  كه كسرهاي مسلسل تا قرن شانزدهم مطرح نشده و نظريه تا قرن هجدهم مورد بهره برداري كامل قرار نگرفته است .بدين ترتيب اين مساله به طور كامل خارج از بصيرت رياضيدانان بوده است .اين دليل اخر درخور تعمق بيشتر است .

 

 

می دانیم که آلگوریتم اقلیدس در خاک یونان متولد شد و چیزی در آن وجود ندارد که آن را در قالب عددهای گویا محدود کند، و مردانی مانند ادکسوس اقلیدس و ارشمیدس مسلماً آن را به عنوان معیاری در حد کمال پذیرفته بودند تا بدانند دو مقدار متوافق اند یا نه. من پا را از این فراتر نمی گذارم که مدعی شوم آلگوریتم اقلیدس به خصوص برای تعریف عددهای گنگ اختراع شده است، اما غیر محتمل نیست، آنکه این شیوه را کشف کرده است در عین حال به دنبال چنین ملاکی برای عددهای متوافق بوده باشد. البته دلیل مستندی در دست نیست که بر این حدس صحه گذارد؛ اما با این حال باید به خاطر داشت که هندسه دانان یونان سرسختانه از کاربرد عبارت هایی مانند بی نهایت یا حد، امتناع می ورزیدند